Luxus kezelés, időtakarékosan, mégis teljeskörűen.

 

Oxy Spa

Fogyás
Bőrfeszesítés
Relaxáció
Oxigenizáció
AZ ALPHA SPA RENDSZER TULAJDONSÁGAI
MÉLYMELEG TERÁPIA

Az Alpha kapszula száraz meleg levegőt állít elő, képes akár a 76 fokos belső hőmérséklet létrehozására, ami lehetővé teszi, hogy a thermoszabályozás jelensége által a szervezet tartalékait felhasználva intenzív kalóriaégetés mellett küzdje le a megemelkedett hőmérsékletet. Ezen túlmenően az izzadás teszi lehetővé a salak és méreganyagok kiválasztását, a zsírok lebomlását és a fehérje szintézis felgyorsulását.

REZGŐ MASSZÁZS

Az ergonomikus ágy 2 db rezgőmotorral van felszerelve, hogy minden irányban teljes hatású masszírozó hatást tudjon kifejteni. A dupla szigetelésű, külön-külön állítható masszázsmotorok lehetővé teszik az igénynek megfelelő masszázs vibrációt, a gyors ütésektől a hosszú mély hullámmozgásokig. Beállíthatóak pulzáló vagy harmonikus ritmusok. A masszírozás ereje a lágy masszírozástól az erőteljes gyúrásig szabályozható a szabályozó panelről.

AROMATERÁPIA

Az Alpha kapszula lehetőséget nyújt 4 fajta illattónusú aromakezelésre. Az aroma gomb érintésére máris érezheti a testet-lelket kezelő, élénkítő, illetve relaxáló hatású illatanyagokat. Az aromakezelés saját igény szerint beállítható, meghatározhatja a kezelés időtartamát, intenzitását és a használandó olajfajtát.

FÉNY&SZÍNTERÁPIA

A kezelés során a csakrák színei váltakoznak a választott programokhoz kapcsolódóan, így stimulálva a csakrák megfelelő működését. Hosszú, borús téli napokon kifejezetten élénkítő hatású.

ZENETERÁPIA

A választott programnak megfelelő Hz-en működő, kellemes zene szól a kezelés közben, segítségével könnyen juthatunk alpha,théta állapotba.

ERGONOMIKUS ÁGYKIALAKÍTÁS, PIHENTETŐ PÁRNÁZAT

Az ágy a felhasználók testkontúr vonalához lett kialakítva, biztosítva a maximális kényelmet. Egy kipárnázott felület biztosítja Önnek a relaxáló lebegés érzését.

A fűtött ágytámla kifejezetten a fájó derék, hát és egyéb testrészek kezelésére alkalmas. Opcionálisan választható a különféle programokhoz.

OXIGÉN-TERÁPIA

*Kiegészítő kezelés*

Az Oxy Spa rendszer mellé csatlakoztatható egy oxigén generátor, melynek segítségével lehetőségünk nyílik különböző oxigén terápiás eljárás elvégzésére. /*figyelem: csak egészséges vendégeken alkalmazható. Egyéb állapotok esetén, kérem keresse háziorvosát!/

OXIGÉN INHALÁCIÓ:

az oxigén inhaláció azonnali mentális és fizikai erőnlét fokozódást biztosít, növeli a vitális energiát, megkönnyíti a szív munkáját és fokozza a relaxációs hatást. Segíti az anyagcsere folyamatokat, a diétát és fokozza a zsírégetés hatékonyságát. A belélegzett plusz oxigén megszünteti, ill. csökkenti az oxigénhiányos állapotot, fokozza a sejt regenerációt és gyorsítja a sejtek újratermelődését. Nyugtatja és pihenteti az elmét, fokozza a relaxációt és csökkenti a depresszió mértékét.

A vér oxigén szállító képességének szintje növekszik. A klinikai teszt során végzett vizsgálatok alapján a tesztalany vér- oxigén szintje 40%-kal emelkedett az Alpha Oxy kezelés 37. percére. Az Alpha Oxy készülék rendszeres használata javítja a szív és érrendszer teljesítőképességét és kapacitását.

TEST OXIGÉN:

A kapszulában elmerülhetünk egy komplett oxigén fürdőben, amely páratlan módon képes a bőr öregedésének jeleit redukálni és fokozni az új bőrréteg fejlődését. A csökkent oxigén tartalom a bőrben (hypoxia) az egyike az öregedés elsődleges okainak, mert következtében lecsökken a fehérje szintézis, a kollagén és elasztin termelődés a bőrben, csakúgy, mint a nyirokáramlás. Az optimális keringés és a sejtek oxigénnel való telítése csak kb. 25 éves korig valósul meg az emberi testben, aztán megkezdődik a rohamos csökkenés, mely az öregedést hozza magával. Az oxigénszint növelése segíthet megfordítani ezt a folyamatot, felgyorsíthatja a fiatalságmegőrző kezelések hatását, a különböző termékek bejutását és segíti a mikro bőrelváltozások következtében létrejött sebek gyógyulását.

HIGIÉNIA, IMMUN-VÉDELEM

BAKTÉRIUMÖLŐ:

Az Alpha kapszula alapjában, az ágy alatt került beépítésre egy baktériumölő, csírátalanító lámpa, ami a kamrában lévő levegő tisztításáért felelős.

IONIZÁLT BELSŐ KÖRNYEZET:
Az Alpha kapszula negatív ionokat állít elő, ezáltal biztosítja a sejtek jobb oxigénellátását, melynek során javul a szövetek minősége. Az ionterápia optimalizálja a központi és a neurovegetatív idegrendszer működését, valamint megerősíti az immunológiai védekező képességet.

KÉNYELMES PIHENÉS
METABOLIKUS KALÓRIAÉGETÉS KIJELZŐ:

Választható üzemmódban a készülék a vendég testsúlyának bekérése után kiszámolja a felesleges elégetendő kalóriaszámot. A kezelés során elégetett kalóriaszám kijelzésre kerül a vezérlőpanelen. Ez az opció minden kezelés után tájékoztat az aktuális eredményekről.

ÉBRESZTŐ FUNKCIÓ:
A kellemes ébresztő hang programozható, illetve a kezelés vége előtt 2 perccel szólal meg.

VENTILLÁCIÓ:

Az kezelés kellemesebbé tétele érdekében beállítható arc-hűtés teszi teljesebbé a komfort-érzést.

 

Kezelés árak

  • Alapcsomag – 30 p a kapszulában  —  4000 Ft
  •    + Oxigenizáció  — alap ár+ 1000 Ft
  •    +Testtekercselés  — alap ár+1000 Ft
  •    +Turbó fogyás -kavitáció  — alap ár+3000 Ft
  • Delux csomag – 4 in 1 – 9000 Ft

Relax

Megújulás

&

Megtartás

egyensúlyban az új formában

Légy csoporttag,

Ha szeretnéd, hogy leveleimmel támogassam a megújulási folyamatod, lépj be a zárt facebook csoportba, vagy iratkozz fel alább a levél-sorozatra.

Foglalás

A kezelésre várakozás elkerülése érdekében, kérlek időben foglald le a választott alkalmakat.

Módosításra mindig van lehetőséged, csak kérlek vedd figyelembe, hogy az utolsó pillanatban lemondott helyeden nem tud már más részt venni.

(Kérlek, ha tudod a program-változásod szólj 24 órával előtte, sos lemondás alapos indokkal elfogadott)

 ” Az idő ingyen van, de megfizethetetlen. Nem birtokolhatod, de kihasználhatod. Nem tudod megtartani, de képes vagy kitölteni. Amit egyszer elvesztegettél, már soha nem kaphatod vissza.”